Редактор: e-mail: Колаж boec.bg/БНТАко Стойка Кръстева покаже играта си от 1/2-финала, за мен

...
Редактор: e-mail: Колаж boec.bg/БНТАко Стойка Кръстева покаже играта си от 1/2-финала, за мен
Коментари Харесай

Ивайло Маринов: Ако Стойка покаже играта от 1/2-финала, титлата е за нея

Редактор: 

e-mail: 

Колаж boec.bg/БНТ

Ако Стойка Кръстева покаже играта си от 1/2-финала, за мен е вън от подозрение, че ще победи туркията на финала и ще стане олимпийска шампионка. Това сподели за " Петел " олимпийският първенец по бокс Ивайло Маринов.

Стойка ми хареса във всички срещи, само че 1/2-финала ми изпълни очите. Игра добре с крайници, игра тактически вярно и мъдро, нанесе разнородни и безпощадни удари. Справя се също и в отбрана. Много добре готова е за тези Игри, доста добра стратетия е подготвил треньора й, добави Ивайло.

В събота всички ще стискаме палци за Стойка и мисля, че целият български бокс се радва за Стойка. Обадих се на Красимир Инински и Ангел Анеглов, и ги поздравих. Вече ги поканих на мои разходи във Варна и ги чакам - Краси, бате Ангел, Стойка, мъжът й и персоналния й треньор, сподели още Ивайло Маринов.

Както е известно, до момента България е имала четирима олимпийски първенци по бокс - Георги Костадинов, Петър Лесов, Ивайло Маринов и Даниел Петров.

Последните двама са артикул на варненската школа, само че Ивайло победи в Сеул 88 като настоящ състезател на варненски клуб, а Даниел се окичи със златото в Атланта 96 като играч на столичен отбор.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР